Laptop alarm downloaden/kopen

Wat veel waard is dient beveiligd te worden, zo uw laptop bijvoorbeeld. Niet enkel omdat de aanschaf van een laptop hoge kosten met zich meebrengen, maar ook omdat er op uw laptop bestanden en informatie staat die nergens anders te vinden is. U heeft dus groot belang bij een waterdichte beveiliging van zowel uw laptop als het randapparatuur.

Bescherm uw laptop

Natuurlijk kunt u beginnen met het beveiligen van uw laptop door middel van een kabel die fungeert als een fietsslot, maar er is meer. Wist u dat u op zeer eenvoudige wijze uw laptop extra bescherming kunt bieden tegen diefstal? Deze extra bescherming staat bekend als het Laptop Alarm. Het Laptop Alarm is zowel in soft- als in hardware te verkrijgen en zorgt voor veiligheid en zekerheid. Deze bescherming is zeer eenvoudig online te kopen, maar wordt in vele gevallen ook te downloaden aangeboden. Alle verschillende opties treft u via Syfer.nl, de website die staat voor het beveiligen van uw laptop.

Diverse mogelijkheden

Syfer.nl heeft u een aantal varianten te bieden die zeer interessant zijn voor alle laptop gebruikers. Allereerst het bekende Laptop Alarm in de vorm van software. Hiermee zorgt u ervoor dat er een alarm op uw laptop afgaat wanneer deze losgekoppeld wordt wanneer u even niet bij uw laptop bent in bijvoorbeeld openbare ruimtes. Ook beschermt deze software uw muis, usb-stick en oordopjes. Daarnaast is er de Laptop Tracing waarmee u altijd kunt traceren op welke locatie uw laptop zich bevindt wanneer deze gebruik maakt van internet. Zo is uw laptop op te sporen wanneer deze gestolen is en heeft u uw draagbare computer binnen een mum van tijd weer in uw eigen bezit.

Je kunt het laptop alarm nu nog downloaden via onderstaande links

Server 1 Server 2