Over ons

Van harte welkom bij de Over Ons pagina van de laptop beveiliger Syfer. Bij Syfer hebben we het niet over het beveiligen van uw laptop tegen virussen, maar beveiligen we uw laptop tegen zo een zo mogelijk nog gevaarlijker dreiging. Wat van andere mensen is, daar moet je van afblijven! Dat is het idee van het team achter Syfer.nl. Syfer biedt u alle mogelijkheden om uw waardevolle eigendom, en dan voornamelijk uw laptop, te beveiligen tegen diefstal. Mede door eigen ervaringen en het belang van uw laptop heeft Syfer beslist om hier een einde aan te maken en uw met deze beveiliging van dienst te zijn.

Kies voor de beste hardware en software

Het team achter Syfer is constant bezig om iedereen de beste beveiliging van laptop en randapparatuur te zoeken op zowel het hard- als software gebied. Zo kunt u via Syfer.nl allerlei software en hardware beveiliging kiezen tegen zeer scherpe prijzen, maar zijn er ook een aantal beveiligers te downloaden. Zo zorgt u er met het Laptop Alarm, Laptop Tracing en Motion Sensors ervoor dat u in het bezit zal blijven van uw laptop, muis en usb-stick, maar ook uw bestanden zullen in uw bezit blijven.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u precies weten wat we allemaal te bieden hebben? Bekijk dan direct onze website. Het team achter Syfer.nl wenst je in ieder geval heel veel plezier en hopen ook jou laptop te beveiligen tegen diefstal.

Tip: Wissel je wachtwoord