Hardware laptopalarmen, beveiliging

Naast de software beveiliging voor de laptop, kennen we ook de hardware laptop beveiliging waarbij het aanbod zeer uiteenlopend is. Het assortiment aan laptop beveiliging is uiteenlopend van een eenvoudige kabel tot aan een heel slim systeem op uw harde schijf. Leest u snel verder om alles te weten te komen over het beschermen van uw laptop.

Het Laptop Tracing Programma

Laten we beginnen met de fysieke beveiliging van uw laptop, de kabel. De kabel is vergelijkbaar met een fietsslot, het systeem werkt heel goed maar is niet waterdicht. In eerste instantie is de kabel natuurlijk wel een voordelige en zeer effectieve manier van het beveiligen van uw laptop. Degene die er echt op uit zijn om uw laptop te stelen zal dit niet afstoppen. Een Laptop Tracing Programma kan dat mogelijk wel. Laptop Tracing programma's zijn hardware toepassingen waarmee de locatie van uw laptop exact te traceren is wanneer deze contact maakt met het internet. Zo kunt u altijd de locatie van uw laptop raadplegen wanneer uw draagbare computer gestolen is.

Extra beveiliging

Naast de Laptop Tracing programma's kennen we ook de Motion Sensors. De Motion Sensors hebben de mogelijkheid om onverwachte harde geluiden te maken die de aandacht trekken. U zult denken, hoe voorkom ik hiermee het stelen van mijn laptop? Nou, de sensors kun de locatie van de laptop traceren wanneer deze op het internet gaat. U kunt op uw laptop instellen waar u met uw laptop wilt werken, wanneer uw laptop getraceerd wordt buiten dit gebied gaat er een hard alarm af. Dit op zich heeft al een grote afschrikkende werking. De laptop kan niet gebruikt worden en is extra beveiligd tegen diefstal.